Sunday, May 8, 2011

mama sayang a'ah dak ?
awat ?
takdak apa laaa , mama sayang a'ah dak ?
a'ah syg mama dak ?
alaaaa , mama ni . a'ah tanya mama dulu . jawabla jawabla .
dah jaga sampai besar , cantik macam ni . mestila sayang .
a'ah pon sayang mama jugak ! muahhhmuahmuahmuahhh , bye ma . p keja dulu .


************dekat tempat kerja************


tett tettt . henset guwa bunyi .

>one new message received .
>buka inbox
eh ada message dari ameeracantiks .
*salam . farah , upu n matrix dpt mane ?
>and guwa terus tekan butang call .
and blablablaaa sembang pompuan kepochi .


untuk SPM leavers , pergi sana sini mesti orang tanya 'dapat mana ?' . for your information , aku just dapat matrix dan maktab sahaja . matrix satu tahun untuk sains hayat dan maktab plak untuk subjek biology pengajian luar negara . tapi aku tolak interview yang maktab tu sebab memang aku tak boleh mengajar . bukan jiwa aku kot . HEHE . ramai orang cakap alahaiiiiii ruginya tolak tawaran maktab tu tapi bagi aku , biarlah aku yang nak belajar bukan orang lain .



bila hati dah tekad , insyaallah kita akan buat yang terbaik untuk diri kita nanti . doakan aku dekat matrix yawww . nahhh , ambik bmw 5series sorang sebijik ! :)









2 comments:

Hanna said...

trimas la bg bmw sebijik noh:D

farrawatif said...

HAHA well , org baik mmg camni :P