Wednesday, December 30, 2009

entry boring kali nih . tak payah baca . hanya aku dan dia sahaja . HAHA

lusa dah nak masuk 2010 .

jadi , resolution aku ? entah . aku memang tak ada mood untuk sambut apa apa sebelum nih . sekarang nih apatah lagi . ahhhh tak ada mood untuk buat sebarang kerja .

dah buat istikharah , but stil tak dapat petunjuk . apa apa pun aku kena stay jugak dekat situ . ohh kejam gila pengetua tak lepaskan aku macam aku aset sekolah tuu . kununnya nak keluar kena ada sebab . habis tuu aku nak keluar kira tak bersebab ah ? cett . keling gila .

ayah suruh bertahan . cerita itu and ini and aku pon dah give up . punyalah nak aku stay hostel , beli macam macam . HAHAgelak sederhana sebab kesian dekat ayah .

aku tengah tunggu anis and sya nih . kata nak tidur rumah aku malam nih :)

eh hari ini aku sakit pinggang luar biasa punya . biasalah perempuan sebulan sekali mesti macam nih . aku terima takdir aku seorang perempuan . engkau macam mana ? kalau khunsa terima sahaja engkau khunsa . jangan salahkan takdir . berdosa =.=

abang pendek pon tak ada . abang tinggi pon tak ada . abang sedang pon tak ada . bila nak balik ? :(

aku nak kecikkan paha aku . terasa huduh bila berjalan . macam platipus lagaknya . haish .oke dah dah . aku dah start meroyan .

tak tau nak tulis apa lagi nih . dah macam loser gila dah nih . okelah , selamat belajar di sana gendut .


p/s : sedang belajar menulis secara skema untuk pembukaan tahUn baru ini

Monday, December 21, 2009

reality

reality hurts when it hits u .
it hurts even more when you are forced to swallowed it .
but hey . life wont stop for anyone . you just gotta get on it .
slowly im healing .
slowly .
T______T


beautiful ain't it ?

gorgeous gorgeous gorgeous ! i want this thing baby . its going for $499.99 . pretty pls ? someone buy this for me and i'll marry you ! KAHKAH . god , i think im going to be sick . grr
* hey , the price doesn't give one a heart attack :P


Saturday, December 12, 2009

grrr .

dont act like you know me .
and pls dont listen to others talking craps about me.
heyy , jealousy is a disease .
so , pls get well soon .

Friday, December 11, 2009

wrestling untuk kaum feremfuan juga .




aku tahu rancangan WWE itu
penuh keganasan dan kerakusan
hanya jejaka ajaa yang bajet nak
memonopoli whole WWE tuhhh


butttttt ,
aku layan jugak okayyyyy
so , korang nak kata aku neh dlm
golongan jejaka kahh ?
walhal tok aku pun layan laa weyyy
HAHAHHA .


dulu aku layan benda nihfor sure , aku just nak
have fun and lepas tensen .
HAHHA . bolekah ?


lagi lagi Rey Mysterio en en.
Jeff Hardy , John Cena
Ohh , Undertaker .
BHAHAHHAHAH :D
wey weyyy.Rey mysterio wey.aa suka suka !kecik comel ajaa .wuuu :D


act , aku pun taktau laaa how come aku bole terjebak ngan gejala WWE nehh . but for sure , aku layan mende alah nehh , since aku form1 lagi . I mean mcm gilagila layan laa kannnn . time kecik kecik dulu . setakat aku tau nama The Rock , Stone Cold , Big Show ngan Rakeshi ? apa nta nama gemuk itam uh . haha . warga Kenya apa ? geli weh great khali jadah semua . eiiiiii wutthetahi . grrr .



but bloggie , itukan hanya lakonan semata mata :)
*aurat weyyyy . syirik syirik :P

Thursday, December 10, 2009

talatalatulu .


umur macam sudah besar
tapi fizikal dan mental masih belum berkembangdengan pesat
tolong kasihan sama ini kenit .
T___T


*credit tu ameng cina murtad :P

excited nak kutip duit raya :)

bokeh :D

Monday, December 7, 2009

congratulation for the newly weds !



aku terima nikahnya zarith firdha binti harun dengan mas kahwin satu dinar emas , tunai .
sah ! jum dating :P



5 disember yang lalu
... KAHKAH cerita macam basi tapi takk apa . kita panaskan semula dalam ketuhar gelombang mikro . 5 disember yang lalu merupakan hari bahagia kakak aku . congratulation ! lambat sikit tapi tak apa biarlah lambat asal bergaya . HAHA . bukankah cinta itu lebih tinggi nilainya dari perkara duniawi yang lain ? cakap macam bagus sahaja . HAHA . maka ada hari yang sama , aku juga melangsungkan pernikahan . kalau tahu macam ini seronok berkahwin , masa tadika lagi dah kahwin dah . whoaat ? acah saja . mana mungkin bernikah muda dara begini . ohh abang pendekk :D


along yang seperti biasa selalu mendakwa diri beliau angelic memang betul betul angelic hari itu . engkau laksana new moon :D ini betul tak tipu . aku ikhlas puji . along , tolong baca dengan perasaan terharu heh , tolong tolong . HAHA over .

aww . panas weh panasssss .


ada sorang mamat tu dok usha usha depan pintu umah . aku pon senyum senyum ah kan . wiwiittt . dalam otak gua pikir sapa ah gerangan si hensem uhh . aciwaaa :D ohhh abang mafestlaw pernah ber-ym dengan dia suatu ketika dulu . fuhh . jumpa jugak yaa kita . cuma tak bertegur sapa ajaa . terima kasih kerana sudi datang . terharu . tapiii terkilan abang ifir takkpat datang . pheww pheww !


abang abang putugraper kita macam excited telebih plaks nak shot gambar aku . sumpah malu . aww aww . comel sekali mereka terbungkang terkangkang depan umah . yawww ! mama macam fenatt seronok melayan tetamu , ayah segak bergaya . KAHKAH .


cuti kali nih was totally different . bercuti tanpa kakak yang membesar bersama , bergulen terbungkang , gelak pecah perut . aiseymennn , rinnduuu . dah takda orang nak bawak aku pergi shopping dah .habislah habislah . dah emo macam elmo dah .