Wednesday, December 30, 2009

entry boring kali nih . tak payah baca . hanya aku dan dia sahaja . HAHA

lusa dah nak masuk 2010 .

jadi , resolution aku ? entah . aku memang tak ada mood untuk sambut apa apa sebelum nih . sekarang nih apatah lagi . ahhhh tak ada mood untuk buat sebarang kerja .

dah buat istikharah , but stil tak dapat petunjuk . apa apa pun aku kena stay jugak dekat situ . ohh kejam gila pengetua tak lepaskan aku macam aku aset sekolah tuu . kununnya nak keluar kena ada sebab . habis tuu aku nak keluar kira tak bersebab ah ? cett . keling gila .

ayah suruh bertahan . cerita itu and ini and aku pon dah give up . punyalah nak aku stay hostel , beli macam macam . HAHAgelak sederhana sebab kesian dekat ayah .

aku tengah tunggu anis and sya nih . kata nak tidur rumah aku malam nih :)

eh hari ini aku sakit pinggang luar biasa punya . biasalah perempuan sebulan sekali mesti macam nih . aku terima takdir aku seorang perempuan . engkau macam mana ? kalau khunsa terima sahaja engkau khunsa . jangan salahkan takdir . berdosa =.=

abang pendek pon tak ada . abang tinggi pon tak ada . abang sedang pon tak ada . bila nak balik ? :(

aku nak kecikkan paha aku . terasa huduh bila berjalan . macam platipus lagaknya . haish .oke dah dah . aku dah start meroyan .

tak tau nak tulis apa lagi nih . dah macam loser gila dah nih . okelah , selamat belajar di sana gendut .


p/s : sedang belajar menulis secara skema untuk pembukaan tahUn baru ini

Monday, December 21, 2009

reality

reality hurts when it hits u .
it hurts even more when you are forced to swallowed it .
but hey . life wont stop for anyone . you just gotta get on it .
slowly im healing .
slowly .
T______T


beautiful ain't it ?

gorgeous gorgeous gorgeous ! i want this thing baby . its going for $499.99 . pretty pls ? someone buy this for me and i'll marry you ! KAHKAH . god , i think im going to be sick . grr
* hey , the price doesn't give one a heart attack :P


Saturday, December 12, 2009

grrr .

dont act like you know me .
and pls dont listen to others talking craps about me.
heyy , jealousy is a disease .
so , pls get well soon .

Friday, December 11, 2009

wrestling untuk kaum feremfuan juga .




aku tahu rancangan WWE itu
penuh keganasan dan kerakusan
hanya jejaka ajaa yang bajet nak
memonopoli whole WWE tuhhh


butttttt ,
aku layan jugak okayyyyy
so , korang nak kata aku neh dlm
golongan jejaka kahh ?
walhal tok aku pun layan laa weyyy
HAHAHHA .


dulu aku layan benda nihfor sure , aku just nak
have fun and lepas tensen .
HAHHA . bolekah ?


lagi lagi Rey Mysterio en en.
Jeff Hardy , John Cena
Ohh , Undertaker .
BHAHAHHAHAH :D
wey weyyy.Rey mysterio wey.aa suka suka !kecik comel ajaa .wuuu :D


act , aku pun taktau laaa how come aku bole terjebak ngan gejala WWE nehh . but for sure , aku layan mende alah nehh , since aku form1 lagi . I mean mcm gilagila layan laa kannnn . time kecik kecik dulu . setakat aku tau nama The Rock , Stone Cold , Big Show ngan Rakeshi ? apa nta nama gemuk itam uh . haha . warga Kenya apa ? geli weh great khali jadah semua . eiiiiii wutthetahi . grrr .



but bloggie , itukan hanya lakonan semata mata :)
*aurat weyyyy . syirik syirik :P

Thursday, December 10, 2009

talatalatulu .


umur macam sudah besar
tapi fizikal dan mental masih belum berkembangdengan pesat
tolong kasihan sama ini kenit .
T___T


*credit tu ameng cina murtad :P

excited nak kutip duit raya :)

bokeh :D

Monday, December 7, 2009

congratulation for the newly weds !



aku terima nikahnya zarith firdha binti harun dengan mas kahwin satu dinar emas , tunai .
sah ! jum dating :P



5 disember yang lalu
... KAHKAH cerita macam basi tapi takk apa . kita panaskan semula dalam ketuhar gelombang mikro . 5 disember yang lalu merupakan hari bahagia kakak aku . congratulation ! lambat sikit tapi tak apa biarlah lambat asal bergaya . HAHA . bukankah cinta itu lebih tinggi nilainya dari perkara duniawi yang lain ? cakap macam bagus sahaja . HAHA . maka ada hari yang sama , aku juga melangsungkan pernikahan . kalau tahu macam ini seronok berkahwin , masa tadika lagi dah kahwin dah . whoaat ? acah saja . mana mungkin bernikah muda dara begini . ohh abang pendekk :D


along yang seperti biasa selalu mendakwa diri beliau angelic memang betul betul angelic hari itu . engkau laksana new moon :D ini betul tak tipu . aku ikhlas puji . along , tolong baca dengan perasaan terharu heh , tolong tolong . HAHA over .

aww . panas weh panasssss .


ada sorang mamat tu dok usha usha depan pintu umah . aku pon senyum senyum ah kan . wiwiittt . dalam otak gua pikir sapa ah gerangan si hensem uhh . aciwaaa :D ohhh abang mafestlaw pernah ber-ym dengan dia suatu ketika dulu . fuhh . jumpa jugak yaa kita . cuma tak bertegur sapa ajaa . terima kasih kerana sudi datang . terharu . tapiii terkilan abang ifir takkpat datang . pheww pheww !


abang abang putugraper kita macam excited telebih plaks nak shot gambar aku . sumpah malu . aww aww . comel sekali mereka terbungkang terkangkang depan umah . yawww ! mama macam fenatt seronok melayan tetamu , ayah segak bergaya . KAHKAH .


cuti kali nih was totally different . bercuti tanpa kakak yang membesar bersama , bergulen terbungkang , gelak pecah perut . aiseymennn , rinnduuu . dah takda orang nak bawak aku pergi shopping dah .habislah habislah . dah emo macam elmo dah .

Saturday, November 28, 2009

hai awak !



selamat hari raya aidiladha .
maaf zahir dan batin .
dari fara dan suami . KAHKAH
kesian lembu lembu kena rugul dengan pak lebai .
tak sanggup eden tengok .
wuuuu :D

awak kenal siapa ini ? ini tuan punya behlog :D

mama comel , along nehiii :D


sumpah rindu gila arwah arwah .
nyang, tok , abg ipa :(

maa . nantikan , kalau org takda dah mama simpan org kat sebelah tok dgn abg ipa tau .
owoh . mana aci ! adek nak dok kat sini .
esh . tak payah tak payah ma . ma letak jaa dia dalam hutan sebelah tuu . HAHAHA .
kakcik nih @%!&$ !
haish haish . hampa dua nih nonsense !
T__T

Monday, November 9, 2009

how could you ? you let me down .

kenapa aku rasa macam useless gila harini ?
nahh . i dont really mind that much .
i was just teasing anyway .
btw , tanx for tonite .
T____T


kehidupan sekarang takk sama macam kehidupan sekarang . kata mama orang sekarang dah pandai . dah pandai untuk menilai yang baik dan buruk .mungkin dulu orang masih jahil dengan kehidupan masing masing . aku kata mungkin . mungkin . yalahh mana ada orang nak benda yang buruk , huduh , tak berguna , lopek . rambot sama hitam tapi hati lain lain .mungkin sipolan neh nakkan yang ini tapi sipolan neh plak nakkan yang itu .


kadang kadang kita , manusia buat salah tapi kita sebagai manusia juga malu nak mengaku . malu nak mintak maaf . itulah manusia sentiasa berasa diri betul . kadang kadang diri sendiri salah tapi kita tuding jari dekat orang lain . sentiasa nampak kesalahan orang lain tanpa sedar diri kita sendiri juga ada melakukan kesilapan . mungkin aku juga ada buat salah sesama kawan , sesama saudara , sesama sendiri . mungkin diluar sedar mungkin juga dalam sedar . segala galanya mungkin . hidup aku penuh dengan mungkin .


semua orang nakkan yang terbaek , terbaek dalam apa sekalipun perkara . aku cuba sebaik mungkin untuk menjadi manusia yang berguna , anak yang berguna , teman yang berguna , sahabat yang berguna . mungkin aku tewas dalam perjuangan medan perang sendiri . mungkin , yaaa segala galanya bermula dengan mungkin .


orang cakap kita belajar daripada pengalaman . masa lalu mengajar kita untuk menjadi lebih berhati hati . berhati hati mengatur langkah mengatur hidup . tersalah langkah musnah hidup . mungkin . takk salah kita gunakan pengalaman sebagai pedoman , pengajaran hidup . tapi tak semestinya benda yang lalu akan berulang kepada kita pada masa yang akan datang . tapi mungkin juga akan berulang . hanya Dia sahaja yang tahu :)


saya nak jadi anak kebanggaan ibu bapa saya . yaaa . aku pinjam ayat seseorang . maaf . aku tumpang pegang kata kata neh sebagai penguat semangat . jangan sampai semua usaha jadi sia sia . nasi dah jadi bubur . bukalah besar mana pun api dapur , takkan jadi nasi . kalau jadi pun , hangit . hendak seribu daya tak hendak seribu dalih . kalau itu yang aku nak , insyaallah aku usaha dapatkan . maybe usaha tak cukup kalau perasaan pon bercelaru tak tentu arah . even perasaan dah bercelaru macam telur di hujung tanduk , kalau pandai kawal insyaallah takkan jatuh then pecah . kita takkan menyesal sekarang tapi end up dia kita tak tahu .


berapa kali aku nak jatuh then slow slow bangun . sedangkan orang sekeliling kita tengok jea tanpa hulurkan tangan and ringankan beban kita . fitrah manusia hanya tahu meminta bantuan tapi bukannya menghulurkan bantuan . kenapa manusia sesama manusia susah untuk percaya sesama sendiri ? sedangkan mereka memerlukan antara satu sama lain . sedangkan kepercayaan itu mungkin menguatkan kasih sayang , ukhwah dan tali persaudaraan sesama mereka . mungkin juga kepercayaan juga yang akan membawa mereka kepada kebahagiaan . mungkin .


segala galanya bermula dan berakhir dengan mungkin .

Sunday, November 8, 2009

lemak pipi boleh jual .


dulu aku tembam sangat . sungguh gemuk macam dipam pam dekat petronas . semasa di bangku sekolah menengah ( form 1 ) berat aku susut tak percaya korg tanya penimbang . dah jadi feremfuan dalam erti kata sebenarlah kununnya . aku hanyalah seberat 40kg sumting . kalau orang tengok mesti ada yang tegur eh fara kurus sekarang ni . dulu aunty tengok macam chubby cket . heh ayat terlaknat gila . lagi sekali aku ulang terlaknat .


and now masok asrama apa jadah tah . baru seminggu duduk sana dah gemuk dah . haaa semua start risau . ayok bermulah fasa gelap hidup aku . dah mula dah rasa rendah diri sebab anggap huduh tahap si pinky . rasa macam habislah tkda boys mengorat nanti . habislah habislah habislah . hehhh . nasib baik takk habis . dalam gemuk gemuk tuu pon still ada orang mintak no phone . cehh gemok pon orang still nak . HAHAHA . gemuk pon laku jugak . sumpah tak sangka ! cehh fara belagak diva dah . habeslah kau :P


ayah plak tak habis habis cakap . tengok tuu , buah limau bali jalan . wohh keji gila . iman aku dah start mengamuk dah :( terpaksa buat muka suci even hati tak rela . *ayat sumpah takk buleh blah . dalam sebulan macam tuu berat badan start turun balik . tak susut banyak lah but atleast takda lah rasa sebijik macam belon . maintain saja dengan 46kg atau pada hari yang lebih malang , 47kg .


minggu lepas . jengjengjeng . galak sekali .


mungkin jarum penimbang tu tipu . mungkin . tapi aku takk rasa dia tipu . dia tunjok 43kg weh . aww awww . abang suka mak , nyah :) tapiiii dengar saja macam kurus . act takk kurus pon . pipi still bulat entah bila nak naik shape tulang pipi . semua neh gara gara tidur yang terlalu banyak . lempang kang . terasa macam nak derma lemak pipi aku neh dekat orang orang lidi . HAHA .


tajuk entry kali neh macam suspen sikit bukan ? ah , act bukannya aku mention lemak kita boleh dijual . ayat pertanyaan tuu , okek . bolehkah jual lemak ? :D



Friday, November 6, 2009

God , pls put a smile on my face .

salam sejahtera . salam perpaduan serta salam satu malaysia .
amacam , ada style takk greeting aku ?
MUAHAHA :D

penat semalaman memakai topeng . berlakon seolah olah takda apa yg jadi .
usaha segigih mungkin utk memastikan yg laen seceria biasa .
tapi malangnya , ati sakett . cara membusykan diri menyusun program
takk dihargai langsung oleh manusia manusia berbulu . tuihh .
menghancurkan lagi program yg disusun lagi ada ah .
terutamanya MEREKA , mmg takkpat mengatasi perasaan bengang .
ggrrrr .

haish , apa yg kau nak cerita nih fara ?
baiklah baiklah . act , entry neh patotnya aku post semalam . gahh , disebabkan
terlalu fenatt and penatt aku post harinehh . yeahh , semalam aku
join kem rakan muda kat pantai merdeka . HOHOHO
poyolah kau , yg tuu jea pumm . bajet apa lah kau neh fara .
mukaddimah saja bapak panjang . cett .




menelusuri pantai nan indah . air laut dia gila PUTEH . tuihh .
memang mencabar kejantanan aku time nih .
bontot lebam kaki bedarah akibat jato tertusuk batu dan kulit kerang .
time nii jugaklaa izwan ckp tknak jalan belakang aku .
kununnya takot dituduh meraba sebab aku asek jerit jerit enn .
memang dasar pendatang dari ghana butoi black neh. KAHKAH



dah penat redah pantai ktorang berhenti rehat kat kg. telok amboi.
dapat satu tgasan baru dimana semua peserta diminta masak sendiri .
berbekalkan kunyit , garam , asam keping , serbuk kari , 1tin sardin , 2 ekor ayam
maka terhasillah masak sardin , sambal telur and ayam goreng
hasil drp anak anak dara dari group 4 :D
dalam pukul9 ktorang teroskan perjalanan meredah hutan gelap .
dah masuk hutan tu masing masing diam takk berani usha atas enn .
kang ada plaks kakak tuu senyum senyum lambai mesra . HAHA
dalam separoh jalan cikgu lupa jalan plak .
duhh macam nak luruh bulu kaki
patah balek jalan ekot jalan raya bafak jao enn .
cikgu cakap ktorg jalan almost 12km hari tuu . phewww !
sampai chalet dlm pkol 430 pagi teros buta . KAHKAHKAH .

cenggini lah jadiknyaa kalau tak dengar cakap orang tua . ayok .
mula mula cikgu suro semua giget batu batu yg penuh selut sebubb tanakk bagi
ada yg bercakap . after that semua kena duduk dalam lumpur , then telentang ,
lastly kena meniarap ala budak budak comel tuu . aww awww ! benci mak nyahhh .




kayak . pes time wehh .
dapat gakk aa rasa macam ibu mngandung uhh . loya loya pening gitu . HAHA .
siyesly bes dapat naek nih .
ayah ayah jum kita p maen kayak ? :P



terselit lagi . ayok :P



Saturday, September 26, 2009

masok kandang semula . bye .


Raya pertama aku sangat tak selesa . aaaaaaaaaaaa ! bencinya benci benciiii ! Tapi bahagia afta dapat duit raya dri mama ayah
along . Aaaaaaaaaa ! taksangka weyy banyak tuh dorg bagi =.= . bole kawenkan kucing aku neh . wat kenduri 100hari . HAHA

Then , raya kedua was GREAT ! melantak macam anak gajah kat ruma saudara yang kenal serta tidak dekat pendang . afta that posing sakannnnnnn . macam ruma tuh kucing aku yang sewa . aaa , rindu EPI . Nta apa cerita laaa dia kat ruma uhh . mesti memberontakk nak lari keluar . Hahaha . saba laa epi , manatau jodoh kau ada masa ktorg kat pendang . rezeki bulan Syawal neh sapa tau kannnnn ?

Da la , aku taktau nak cerita apa lagi . Taep panjang2 pun korg mcm nak baca . Aku pun tak rasa nak baca if camtuh . Nak tempeleng laptop neh adalah agaknya if baca entri yg panjang lagi bosan . Mcm belog aku neh haa . hahahha . belog cina mati . Neh gamba2 pun aku malas nak edit . fenattt .

muslimah moden :D

muka lapaq penampaq :D

aaaaa suka suka ! :)

wowooww balek kampong ~ *betul err lirik cani ?

ambik pahala lebih .

anak sedara ott . comel sekali T_T

wow woww :P

acewah :P

heh . romantik sekali .



with loves ,
farra

Sunday, September 20, 2009

aww serunuks !
poket penoh .
tak sangka i mak , nyah .
adek adek macam mana ? :P
haa , kak farra tkbagi lagi ?
okek okek , dun worry babes .
line up cepat .
nah nah .
20sen .
alaa tkcukup err .
haa nah ambik sorang satu penampa jepun .
pang pang !
sedap banggg ?
bagos !
*da abes seksa org meh bermaaf maafan :)


semperna 1syawal yang paling mulia nih ,
datin farra mintak maaf if tergedik bahasa ,
termengada perbuatan ,
termerajuk manja ,
and halalkan segala galanyaa .
maaf zahir oke .
batin takdaa ott :P

Thursday, September 17, 2009

what is the meaning of the eid ?


ah sudah . asek asek title post , pertanyaan .
ingat neh kaunter pertanyaan kanak2 ilang err haishh .
kalau tanya , jwpn ada tkpa gak . haha :D

tkda la . saja jea kasi gempak kebabomm sikett en
title barulaa diri sendiri rasa cam cuak nk baca :D
hoho . okay , Eid . Raya . haishhhh


Sekali lagi jiwa remaja aku memberontak .
Ya ! Aku tau , Syawal bakal menjelang nanti .
Sedangkan skang pun sokseksoksek lagu raya dimainkan di corong2 radio .
Ah , bahagianya hari raya .


Tetapi , duhai kanak-kanak , abang serta kakak
kanak-kanak mahupun ayah , mak , opah , atok kanak-kanak , tolonglah .
Main mercun yang kebaboomm kebabangg tuh time raya nanti .
Time puasa neh , main jelah mercun pop-pop yang comel loteh tuh .
Baru ada gaya .


Mana taknya , asal aku nga khusyuk sembahyang ,
kompem mompem ! akan kedengaran bunyi ini ,

"eeeeeiiiiiii , gedebboooooooooommmmmm !!"

takpun,

"kerepangggggggggg kebobooommmbommmmm !!"


Bukan sahaja mengganggu konsentrasi , malah mampu menggoda
serta menggugat kekuatan imankuh ini untuk turut sama join . Jangan , jangan
biarkannya berlaku . sangat bahaya bila aku da join . Kang ada lagi kain
pelekat org yang tebaka . Haha :p


Okaylah para bloggers sekalian , pic raya akan diuplod sehari selepas raya .
silalah hamek pic raya itu nanti .
Yela , taksempat nak singgah kedai beli kad raya .
Plus , tahun neh mcm bukan zaman kad raya jea .


For those yang ada kasi Pic raya , akan dipost nanti yaa .
sorry sangat sangat .

Friday, August 28, 2009


ayahhh , pakai tali pingganglaa yahhh .
ayahhh , bwak slowslowla yahhh .
ayahhh , pasangla wiper tuu yahhh .
ayahhh , cermin tuu da kelam . lap la cepat yahhh .
ayahhh . nnt excident orang xdan kawen nnt yahhh .
ayahhh . bukakla radio kuat sikett yahhh .
ayahhh . takmaula karoke lagu 60an yahhh .
ayahhh . bulan puasa nih yahhh .
ayahhh . takmaulaa kacau orang yahhh .
ayahhh . penatlaa yahhh .
ayahhh . asek orang jaa yang buat yahhh .
ayahhh . orang merajok ni yahhh .
=.=

tapi


ayah ayah ! baju tuu cantek laa .
ayah ayah ! orang takkdak fulus laa .
ayah ayah ! orang nak yang tuu .
ayah ayah ! tgok tuu *kenyitkenyitmata*


............................................................................




esuk .
duapuluhsembilanharibulanlapanduaribusembilan .
bajett pelajar berdedikasi .
berbekalkan sedikit semangat .
aku dengan sukanya hati berangkat pulang ke rumah tiri ku .
sekolahmenengahsainsmuhamadjiwa , sungai petani .
yaa . anak anak bakalan merindui aku . kan kan ?
ohh tak mengapa . korg malu plaks nak ngaku .
=.=
kat sekolah , macam biasa .time math , mata aku mula menggayakan jelingan manja lagi sexy serta ngauman hembusan angin yang menandakan bahawasanya , aku NGANTOK . yes . aku bukan apa doe . cikgu uhh agakla boring . gahh . tau ahh students takramai just 28 but agak agak ahh en suara cam nga baca doa punya slow . haihh .
wehhh .
taktau nak merepek gaban apa lagi .
takmau balek sana wehh .
rumah tiri macam mak tiri jugaklaa .
hemohemohemo .




nampak tak semua maklok kat atas uhh ?
tak nampak ?
takyah jadi manusia .

rindu tahap babi menggila kat semua uhh .
haih . bila buleh jumpa .
grrr .


btw, hepi bufday nadzirah !
iloveyou .

Tuesday, August 25, 2009

poligami ?

Em, based on title post kali neh , macam hina sangat jea enn poligami uh ? nak buek macam mano ehh .releekkk luuu . cerita tak mula lagi nehh :D





alaa , aku tau aku tau .aku ketinggalan zaman .tv3 tayang , baru aku tekedek kedek nak usha gosip nehh . haa tekejutt gak aa tengok abang comey aku kawen lagi . grr . waheeda merampas kebahagiaan aku weh . hentak hentak rambot kat dinding *tunjok perasaan kunun . naseb aa dia dah lepas maizawati tuu . aku jee tunggu nak mintak fasakh :P

kenapa lelaki nak menggatal jugak kat luar even ada bini cantek nak mati ? okay , itu persoalan yang pertama menjengah kalbu . kedua , ada yang tak mampu tapi tegegeh gaks nak bebini 2, 3 mahupun 4 ? sebagai pompuan aa aka bengang ohh bengang ni . aaa benci tau makkkk ! awww .



lelaki diharuskan beristeri lebih daripada satu jikadia mampu berlaku adil .
mampukah mereka ?
duhai kaum lelaki yang gagah dan perkasa ?





ala , memang aa masih terlalu muda and gadis sunti lagi aku nak berbicara mengenai isu ini ( ayat baku abes . HOHO ) tapi cuba laa korang fikir dari banyak sudut . kaum wanita yang dikahwini , seterusnya suami dia kahwin lain , tentulah si isteri tuh akan mengalami tekanan jiwa ! daripada badan dia montok , jadi cam aneroxia . gila burokhodoh !
ramai yang berpendapat bahawa tujuan utama para romeo neh berkahwin lebih dari satu adalah semata-mata untuk nafsu sahaja ! oh tidak ! alamak ! tuhla jejaka kalau hormon tak habishabis merembes keluar . control aa sikett .

paleng takleh tahan , ada kes duludulu tuh , pemandu lori neh naek mahkamah sebab nak kawen lagi satu afta da ada 2 er 3 ntah isteri . sebulan bape jea kau dapat angkutt ! ghairah nak apa tuhh pacik ? masyallahhhh . duduk laa bertapa kat jamban duduk , kuatkan iman di dada . muhasabah diri :D .
anakanak kat ruma tertonggeng takmakan , terbungkang taksekolah ,kau laks sebok nak kawen sana , kawen sini . lebih laa nehh enn . laen aa kau neh angkasawan DUNIA er , pencipta underwear lutsinar and kalis mata er . dapat duit , sahsah la kau bole tanggung !
contoh , ada seorang ibu neh , daripada gemuk montok , bahagia , alehaleh da cam cicak kobeng comel en . susut nilai da berlaku kat badan beliau . sadis sungguh . nanges meroyan gaban dia harihari semua sebab sapa ? lelaki , jejaka , romeo , pak aji mahupun Muthusami . abaikan Muthusami ! dia tiada function !
bebalik pada topic poligami neh , taksalah lelaki jea . perempuan pun sama ! dahyus ! dok suntik sana laa , cocok sini laa . tang dagulaa , pipilaa , dada mahupun punggung laa . if lawa takpe gakk . neh da macam Mark Henry jea .
derang wat sume uhh semata-mata nak mengaktifkan hormon para lelaki yang tersumbat . miangnya bapokk . tahutakkkkkk , berdosa besar bagi kaum wanita yang mendirikan masjid di atas keruntuhan masjid orang lain !
kau kacau rumah tangga eskulator orangg , mengakibatkan isteri pertama mintak cerai . maw tak begegar tiang Arash ! Allah murka taukk . lelaki perempuan sama jeaa . gila pelamin ! naik sekali da laa . nak lelebih buat apa ?! :DD
saving aaa sikett . ekonomi da kritikial , pemanasan global da tak stabil . control hormon , kawal nafsu , kurangkan kontroversi hangat , tingkatkan stamina berganda ganda . lelaki , be a man ! perempuan , simpan ati & perut , jadi budiman macam aku neh . paham ?! bagus :D


xceli baru pas kaji buku form5 , form4 xda bab poligami uhh .
if salah maaf yaa pondan .

Saturday, August 22, 2009

EID MUBARAK !

puasa arini macam tak puasa :)


yeah .
kuatkan aku hari nih ?
farra gagah perkasa menawan :D
bangga habesssssssss .
HAHA .


yang laen macam mna ?
masyaAllah , mesti macm ni enn enn ?


elehh mengaku jelaa
.shy shy unta plaks .



tadi sempat singgah bazaar ramadhan .
eceh ramai sial doe , jammed sana sini .
mentang mentanglaa nafsu puasa menguasai diri .



pacek macek tuu bole plak jerit jerit ibarat badak kehilangan dara .
macam orang tuli tak nampak apa yang dorg jual .
but aku cool jela enn enn ? :P


balek uma on mespes cam biasa aa .
nga syok2 kumen ada plaks maklok uhh mintak kumen pic dy .
deyy wajib kaa kumen ?kebetulan acik ada kat sebelah .



time uhh acik was like..

oh maaaaaaaaaaaaan !
HAHAHA !
tapi berubah seketika
.




" budak ni sapa weh ? daring gila . kalau lawa tak pa gak . muka cam ayam kena HIV . "
" perghh ! MUAHAHA . "
pompuan tuu pakai baju zaman baby .
grrr .
okay lantak lantak :D


..........................................................................



he gave me this song just for me .
i repeat , JUST FOR ME .

aaa , malu malu . benci tauuu .
auwww~
haha :D


Okay , dia DODOL versi jepun . Comel jea nama .
Ala , kuci kuci . HAHA .


Ohh dodol , walaupun time webcam uhh majoriti
mata kau stim jea enn . eh bukan ! mata ngantok jeaa kann ,
aku maintain suka kau tauuuu . pecayalahh . grrr!
HAHA :) Yes dodol !
I Love your songs .
I Love your voice.
I Love your notty notty eyes .
I Love your hair-style.
I Love your creativity.
I Love your guitars.
And yes ,
I LOVE YOU :D

HAHAHHA .
bajet macam da kenal lama.
alaa , bialaaa . Nak angau angau jup .
kalau laki semua layan Yuna tak habes2 ,
bia aku layan dia . kan dodol kannnn ?
*rasa cam manja laks panggel dia dodol .
WAKAKAKKAKAKA :P