Friday, May 22, 2009

keghairahan melanda

dan sebenarnya
*eceh bajett yuna plaks.


apakan daya . aku hanya gadis biasa yang suci dimata sendiri . aku takmampu mengelak daripada merasakan prasaan ghairah ini . yeahh . tentu anda semua pernah merasakan sedemikian juga . adakah anda rasa gusar seterusnya berkobar kobar ? adakah anda merasakan dunia ini anda yang punya sedangkan sahsah anda salah kerana dunia ini hanya pinjaman sementara . cehh . wehh . bukan ahh . geli laks en aku nak bermadah berhelah kat sini . jangankan korang nak baca , aku nak taip nehh pun cam da nak meroyan da nehh . well , straight to the point , aku baru pas search pic maklok kesukaan hati suci ini .hangit bontot korang baca =.=


matt hensem maatttt hensemmm




musle gahh sah sah rajin lipat kaen.





haiii, gugur bulu edong nengok kaw nyahh.


sumpa dow mamat nih hensem.tetonggeng mata aku tengok
kaw longoi :P




ya allah ya allah . mata pesyen apekah ini?mai secawann.




ececehh . muka hensem cannot go . taula nk
guda aku . nyampah taww :S


agak agak muka anda anda anda di luar sana cukop bergaya senyom mengguda yakni dilaknat si uda laen di luar sana sehingga mampu membuatkan jiwa ayu muda si gadis meroyan ? gahh , aku mengaku meroyan jap pabila merenung mata hebat kau nyahh .
miahaha.


piqott piqott!
yg nih la boyfie kami donia akhirat.


aumm!





5 comments:

angkasa said...

ish2 farah hg ne xabeh2 dgn mata biru
adui
haaha

manusia berkepala said...

lawa terok cekk mata biru.
mna nk dpt weyh?
haha

shafiq shukri said...

cehhh...
booooo

farrawatif said...

shafiq pulon tahap dewa.kahkah

eyqa said...

waa hensem sihhh