Thursday, May 28, 2009

stress


perhatikan gambar nii.
if begerak anda memang mental!
ahaa dakdak.
kalau bergerak maknanya anda stress.
and now aku tengok gambar ni memang bergerak.
omg!
eee eeeii geli la plaks tengok dy gerak-gerak.haha
dasar sutun segala laut :P

.............................................................................................................

punca stress

exam kot . siriusli tak dapat jawab dengan maju dan jayanya lagi lagi kelas fanas . kalau nak tau fanas dy cana , bila-bila lepas mak korang habes buat kek ke masak kuih ke apa-apa ke kat oven tu korang bukak pastu duduk la depan oven tu lama mana ikut suka hati korang . Takyah tunggu habes masak, tengah-tengah masak tu korang bukak pastu duk la kat depan tu. Haaa cam tu la lebeh kurang BAHANGnye 4 DIAMOND nih . Tapi jangan dekat sangat oke agak-agak seket .



then , exam math and chemestry aku memang ,nta laa . boleh diramalkan tanpa tengok anak bintang punnn . sahh sahh punya aku dapat 8E or 9G ! haaaaaaaaaaaa , next year nk SPM doooo math pun hancus ! ohh mathhh sayanggg pleaseee , love me like i love youuu . i sanggup kasi apa saja benda yang u nakk ohhh pleaseeeeeeeeee . aummm aummmm HAHA :D



tapiiiii aku maseh tabah sabar . yaaa farra gagah menawan . HUNGGA HUNGGA!



4 comments:

shafiq shukri said...

tudia..

angkasa said...

tudia awat ne?
haha
tnsion pa exm hbih da weh

farrawatif said...

shafiq :pulon eih.da check blom kewarasan anda?p tgok pic tu p :P

farrawatif said...

angkasa : cecey, syok kot dy dpt sbp.wuu wuuu!stess cek oii.otak lebam tau dak.haha