Saturday, May 30, 2009

selamat pengantin baru!

tadi , aku telah berjaya menjadi seorang wanita . Perfect with make up , woman's stuffs , this and that . HAHA . apa kau susa , sebelum neh aku remaja perempuan . beselaa kan kaum hawa yang cun lagi comel tak macam kaum adam uh , pantang ada event or wedding kannn . of cos maw kelihatan anggun berseri biarpun di mata sendiri . awwwwww~ HAHA . TETAPI ! aiseyyy , asal nak ghairah menaip jea mesti ada ayat yang nak potong kerakusan . huh . dalam kewanitaan aku ari nih , bole plak wat slack en en . dengan baju kurung feremfuan da cun cun uhh , kena beraksi tekangkang tegolek bergulen serta berjemur di tengah panas la plakk . al maklum laaa , nak tunggu pengantin kannnn . HOHO .





congratz both of u :)
*maklang and my new paklang
..............................................................................................................................

baru beli baju kurung tadi . i mean ,before kenuri maklang . huu . hati gumbiraaa . haha :D . agak mahal bagi aku yang masih belum lagi mampu membuat duit sendiri . yela . aku neh pelaja yang bededikasi ! HOHO . aa , baju kurung nehh aku beli kat first lady . thanks along . ngeh3 . baju kurung nehh punya kain macam pakai kain batik do . elak terlondeyh jea time attend wedding ceremony sapa sapa nnt . HUHU . abes , kemaluan aku nanti . okay ka baju kurung neh ?

ada tadi tengok baju kurung apa nta . lawa gakk aaaa . tapi mahal lagi dari this baju ouh . umi my cuzzie pon bekenan ouh baju kurung neh . so both of us meronggeng kuasa kuda ambik baju yang sama . black in kaler bhai . ilyyykkkkeeee . etceli adiah pmr la enn kot enn . along da janji dolu masa muda muda nk bagi samting kat kami . ohoi gumbira gumbira !

better baju kurung enn dari kebaya enn .
tapi kena betulkan siket aaaa . besaq kot . sokay , apa guna ada benang n jarum . HOHO :D


ilefiu along
:O




3 comments:

shafiq shukri said...

wawa..
p kenduri x ajk..
meluat ehh!

angkasa said...

cntik maklang hmp
:D

ummu umair said...

ilefiu tu. ssh betoi la nk guna bhs hg...