Friday, March 18, 2011

random update #1

yesterday was thursday , it's friday today and tomorrow is saturday and sunday comes afterwords . i'm looking for a great month ! eh eh lupa , bulan ni result keluar ! =_____= orang sombong macam aku ini memang selalu lupa diri . lupa diri sendiri ada belog dah tuu tak reti nak update belog . cisss , dasar manusia comel ! you cannot put the blame on me .

ouh well , anyways rasa nak beli kasut . seriously , aku perlu kasut tapi duit zero . no argument . akibat ketamakan yang melampau , duit habis dengan cepat this mac . PHEWWWW .


suatu keperluan dan rasa cool bila guna benda ini :D


i loikkeee this much . tapi belum sempat pakai .


sudah pakai , rasa macam anak jepun . it's kinda kimono dress .


cantik tapi belum sempat pakai .


sumpah menyesal , buruk macam kain basah bapak aku . deng !


beg termahal pernah aku beli , double deng !


maka si gadis ini sudah muflis . memang boleh berdarah mata bila tengok dress n bag yang super-awesome . lalu si bapa melontarkan ayat yang paling comel , dalam semua anak ayah farah paling boros T______T azam untuk tahun ini gagal lagikkk .

1 comment:

MFBJ said...

' dalam semua anak ayah farah paling boros..' wahahaha...ayat ni buat aq nk gelak kuat2 jea..... adoi, xpelaa.....kenyataan ye dak???